Publicitat
Opinió

L’atracció del comerç terrassenc

Que Terrassa té eixos comercials molt potents ja ho sabíem. Sovint, però, tenim la percepció que el sector a la ciutat no té la rellevància que li pertocaria. Quan veiem un establiment tancat tendim a relacionar-ho amb un suposat mal moment del comerç. En canvi, no es valora que aquell local torna a l’activitat en poc temps amb més vitalitat i amb una idea de negoci d’èxit. Les percepcions, però, es contraposen amb dades. L’estudi “Mapa del comerç del Vallès Occidental 2021. Estructura comercial i indicadors de salut comercial”, elaborat pel Consell Comarcal, ho ha fet. I el resultat és que Terrassa és el municipi amb més establiments amb activitat econòmica, 6.322. A més, a l’estudi s’afirma que el carrer de la Font Vella de Terrassa és l’eix amb més atracció comercial (IAC) de tot el Vallès Occidental. Queda molt per fer. Si més no, hi ha 972 locals en planta baixa amb un ús potencialment comercial que es troben actualment buits en venda o per llogar. Però tenim una bona base i l’exemple de la Font Vella per estendre a la resta d’eixos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top