Publicitat
Opinió

L’àrea de Seguretat, la clau del govern

Quan falta poc més d’un any per a les eleccions municipals, comencen a intuir-se els primers passos que estan fent els partits per encarar els comicis. El primer a moure fitxa va ser el grup municipal d’ERC, que va escollir la seva candidata a l’alcaldia, Ona Martínez, en substitució d’Isaac Albert. L’altre soci del govern, Tot per Terrassa, ha fet pública aquest dimarts la renúncia del regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier Fernández Rivero, per motius personals. Deixa l’acta de regidor després de tres anys com a electe de l’equip de govern i serà substituït per la també candidata de Tot per Terrassa i educadora social, Patricia Reche Martínez. La baixa de Rivero es produeix després que l’alcalde Jordi Ballart hagi hagut d’intervenir personalment per apaivagar diverses crisis que han tensat el govern i la seva imatge. I és que la regidoria de Seguretat en una ciutat com Terrassa comporta un desgast molt elevat. Si més no, és una àrea que viu amb tensions contínues, tant internes com externes. Fer-ne una bona gestió aquest any pot ser clau per al govern local.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top