Publicitat
Opinió

Estudiar a Terrassa no té edat

En àmbits econòmics i empresarials es parla sovint de la formació contínua com un element clau per a millorar la competitivitat professional. Assolir coneixements nous i actualitzar el currículum d’aprenentatges ofereix un valor afegit a qualsevol empresa. Els idiomes i, sobretots, les competències tecnològiques i digitals sempre són l’assignatura pendent. La majoria de persones, però, no poden compaginar la feina amb estudis. Per aquest motiu, quan arriba la jubilació és el moment per fer realitat aquest desig.

L’oferta formativa de la nostra ciutat és àmplia: hi ha cursos pensats per a persones de més de 55 anys, sense requisits d’entrada ni cap límit d’edat, ja que el factor important és aprendre i gaudir. Perquè també hi ha un factor d’interacció social molt valuós per a aquestes persones que estudien. Sigui a la universitat o a l’escola d’adults, queda clar que estudiar no té edat. La mostra d’això és que a Terrassa 2.370 alumnes cursen especialitats en aquests centres, segons el Consell Escolar Municipal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top