Publicitat
Opinió

El final d’una llarga reivindicació

A Terrassa viuen més de 31.000 persones amb edats compreses entre els 65 i els 84 anys, 5.000 dels seus habitants tenen més de 85 anys, i la previsió per a l’any 2025 és d’un 80% de dependents en el tram de més de 80 anys. En aquest context, a la ciutat només hi ha una residència pública: Mossèn Homs. Per aquest motiu, el 2006, l’Ajuntament i la Generalitat van firmar un conveni per a la construcció d’una residència de gent gran i centre de dia al barri de Sant Pere Nord, El juny del 2021, però, la cessió dels terrenys havia caducat i això va fer saltar totes les alarmes. El context de la pandèmia feia pensar que hi hauria canvi de les prioritats per part de la Generalitat i l’Ajuntament, que feia perillar el projecte. No obstant això, el novembre, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, va afirmar en una visita que la residència era “una prioritat” per al govern. Ahir, es van posar terminis a l’equipament: l’inici de les obres serà el 2023 i l’acabament, el 2025. Sembla, doncs, que es posarà fi a una llarga reivindicació, la d’un equipament molt necessari per a la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top