Publicitat
Opinió

L’escolarització de 0 a 3 anys

Terrassa disposa d’onze escoles bressol de titularitat de l’Ajuntament i de tres llars d’infants de la Generalitat. Aquest curs hi ha escolaritzats 1.196 alumnes a tota la xarxa pública. A aquest nombre cal sumar els 923 alumnes matriculats a llars privades. En conjunt, 2.119 alumnes, que representa el 38% dels infants que hi ha a la ciutat de 0 a 3 anys. Per incentivar l’escolarització, el pròxim curs la línia de 2 anys (l2) serà completament gratuïta a la pública i subvencionada a la privada. L’Ajuntament ha incrementat l’oferta de 2 anys a les escoles bressol fins a 341 places, que en són 60 més que l’any passat i que s’han situat a Soleia i Tabalet. Fins aquest dilluns, la preinscripció havia rebut 317 sol·licituds, i per això encara queden vacants. El termini per fer la preinscripció s’acaba aquest divendres i caldrà veure si s’acaben omplint totes les places. En tot cas, les famílies no tenen excuses per no escolaritzar els seus fills a les escoles bressol municipals. Però si es vol consolidar aquesta mesura, caldrà fer-ne més difusió perquè l’aposta sigui efectiva del tot.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top