Publicitat
Opinió

Garantir la seguretat al Mundial

Terrassa es prepara per a dos grans esdeveniments que conviuran en el temps d’aquí a deu dies justament. Es tracta de la Festa Major, de la qual avui es presenten tots els detalls, que tornarà al seu format habitual sense restriccions per la pandèmia. I, sobretot, parlem de la competició esportiva de l’any a la ciutat: el Mundial femení de hockey, que se celebrarà de l’1 al 17 de juliol. Ja fa mesos que tenim marcat al calendari aquests dies. Coincideixen amb el 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, en què Terrassa va ser la seu de hockey i on la selecció espanyola femenina va guanyar l’or en un partit memorable. Com ja va passar aleshores, milers de persones visitaran la ciutat. Totes les esperances dels terrassencs són que el Mundial sigui un èxit. Per aconseguir-ho, s’haurà de tenir tot controlat. Per això, s’ha dissenyat un Pla Director, que està format per deu programes diferents que recullen les actuacions previstes en diferents àrees amb l’objectiu de garantir la seguretat d’assistents i esportistes. Tot aquest desplegament serà necessari per tal que al final només parlem de hockey.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top