Publicitat
Opinió

L’escassedat del gel i la calor

Deia el meteoròleg Francesc Mauri en una entrevista a Diari de Terrassa, que el mes de juliol havia estat el segon més càlid de la història des que hi ha registres. En aquest sentit, alertava que estem anant cap a un escalfament i les calorades seran cada vegada més habituals. I és així, ahir vam patir una nova situació de perill per calor amb temperatures que van superar els 36 graus. Això succeeix amb els preus de l’energia i de la gasolina a l’alça i amb continus problemes de subministrament. L’últim episodi que està patint la ciutat és l’escassedat de gel.

Precisament, enmig d’aquestes onades de calor. As bars, restaurants i botigues del sector de l’alimentació els costa i molt trobar aquest producte a les prestatgeries dels comerços i, a més, els proveïdors tampoc estan responent. Els motius principals que s’argumenten des de diversos establiments del ram és que les empreses fabricants no estan distribuint glaçons amb regularitat. De fet, alguns establiments comencen a limitar la venda de gel. Tot plegat sembla difícil d’entendre en una societat com l’actual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top