Publicitat
Opinió

La seguretat viària a les Arenes

Sovint ens enfoquem en l’estat de la mobilitat del centre de la ciutat. La nova zona per a vianants, el trànsit dels carrers d’Arquimedes i Galileu o l’aparcament de ciclomotors i motocicletes sobre la vorera són alguns dels debats que s’han obert en l’últim any. Però no podem oblidar que en els barris també hi ha actuacions que s’han de fer per millorar la seguretat. Al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor falten passos de vianants i visibilitats en les cruïlles. A més, els aparcaments en xamfrà no estan delimitats. Si aquest és el diagnòstic, està clar que els carrers d’aquest barri necessiten una intervenció. De fet, l’Ajuntament i l’àrea de Mobilitat ho solucionaran l’any vinent amb un pla d’obres “de pacificació del trànsit per a la millora de la seguretat viària”. És un projecte que inclou el condicionament de 71 passos de vianants i proposa 199 reserves de vehicles de dues rodes per millorar la visibilitat. L’actuació s’executarà durant la segona meitat de l’any vinent. Aquest és un exemple que sovint cal posar el focus més enllà dels límits del centre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top