Publicitat
Opinió

Terrassencs que tornen a l’estiu

Estem enmig de les vacances estivals. Molts terrassencs ja han marxat de la ciutat i altres ho faran en les pròximes hores en la recerca d’un merescut descans i per carregar energia de cara a un nou curs que es preveu intens. Els destins són com sempre la platja, la muntanya i els viatges a capitals europees i resta del món. Però no perdem de vista que Terrassa també és un destí molt preuat. Per a aquells visitants que busquen joies del Modernisme, la ciutat ofereix un bon grapat d’edificis que enlluernen als turistes que aquests dies passegen per la ciutat. Sovint queden sorpresos per elements que no s’esperaven trobar com la Masia Freixa, el MNACTEC o la Seu d’Ègara, entre altres. I és que com a ciutat turística, Terrassa ofereix moltes possibilitats. Aquests dies també rebem les visites d’aquells terrassencs que viuen a l’estranger per estudis o feina i que tornen a casa a l’agost. Busquen passar aquests dies amb la família i recuperar el contacte amb la seva ciutat. I, per cert, són els millors ambaixadors de Terrassa. Entre tots, hem de difondre els tresors de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top