Publicitat
Opinió

La sostenibilitat de LaFACT

El juny del 2021 es va presentar La Factoria Social de Terrassa, un nou projecte amb la nova imatge de marca de la Fundació Antiga Caixa Terrassa. Sota el nom de LaFACT, naixia per a donar un impuls a l’obra social i afrontar una nova etapa que garantís la sostenibilitat econòmica. Un any després, es pot dir que aquest objectiu s’ha assolit. Els ingressos procedents de les activitats de Jardineria (30%) i de la Gestió Patrimonial (20%) han permès eixugar més de la meitat del dèficit generat. També hi ha contribuït de manera especial l’empresa Teixidors, que per primera vegada des de la seva creació ha tancat un exercici amb resultats econòmics positius. L’empresa, que exporta el 85% de la seva producció de teixits i peces, hi aporta un 11% dels recursos, que han permès compensar els números vermells. L’oferta social i cultural de LaFACT és molt valuosa per als col·lectius atesos, però és econòmicament deficitària. S’ha de valorar, i molt, aquest canvi de rumb, que ha permès la continuïtat d’una institució que fa terrassenquisme i que és essencial per a la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top