Publicitat
Opinió

El càncer infantil no dona treva

El juliol del 2017, la Policia Municipal de Terrassa va iniciar una campanya contra el càncer infantil sota el nom “Posa’t en el seu cap”. Per dur a terme el projecte, es va confeccionar un calendari on 12 nens i nenes afectats de càncer rapaven el cabell al zero a 24 policies municipals. També es va organitzar un esdeveniment amb 3.000 assistents, on es van rapar prop de 1.000 persones. Gràcies a aquesta campanya, es van recaptar més de 57.000 euros. Aquest va ser l’inici d’una iniciativa de PoliciasxValientes, que s’ha dut a terme any rere any, amb un Rècord Guiness de persones rapades al mateix moment i malgrat una pandèmia pel mig. I és que una malaltia com aquesta no dona treva. Segons afirmen els experts, la recerca del càncer no és rendible en el cas dels infants, ja que hi ha un cas en nens per cada 200 en adults. Tot i els entrebancs i les dificultats, les famílies continuen endavant amb més empenta i més idees per recaptar fons. Actes solidaris com el d’ahir a Terrassa ens congratulen amb la societat i demostren que estem en una ciutat gran, en tots els sentits.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top