Publicitat
Opinió

Innovació i transgressió a l’ADN

Ha començat el Festival de Noves Tendències de Terrassa (TNT), que aposta per l’escena innovadora i transgressora. L’edició d’enguany presenta 24 espectacles, dels quals quinze són estrenes i nou coproduccions –sis dels artistes residents del festival–, i quatre propostes dedicades a les famílies. És un esdeveniment consolidat que posa la ciutat a l’òrbita cultural amb les últimes creacions artístiques. Si més no, ja s’han fet quinze edicions del TNT. És l’oportunitat perquè els terrassencs gaudeixin d’espectacles de nous formats, que activen el sentit crític i promouen la reflexió. I ho fan través de la paraula, la música, l’humor i la potència política dels artistes. En aquesta ocasió, s’aposta pel diàleg intergeneracional, amb artistes joves en convivència amb altres de consagrats, pel diàleg amb la ciutat i els seus col·lectius, i per una forta presència d’artistes de tot l’Estat. Per tant, les polèmiques amb interessos partidistes no poden embrutar aquest referent en el qual s’ha convertit el TNT, que projecta la ciutat a tot arreu en l’àmbit artístic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top