Publicitat
Opinió

Reduir la factura energètica

S’ha escrit molt en els últims mesos de l’impacte que està tenint l’alça dels preus de l’energia sobre l’economia. Aquest increment de la factura energètica està penalitzant empreses, a les quals els ha augmentat els costos de producció. Però aquest problema també ha incidit en el ciutadà. Ara que arriba l’hivern, aquesta situació s’agreujarà i la pobresa energètica serà un dels temes que ocuparan més pàgines i temps als mitjans de comunicació. Davant d’aquest panorama, l’autoconsum energètic a través de plaques solars fotovoltaiques esdevé una estratègia per deixar de dependre d’aquests increments de la tarifa. Tanmateix, no tothom té possibilitats de dur a terme les inversions que requereixen aquestes instal·lacions. Per tant, l’únic que ens queda és optimitzar al màxim el consum. Precisament, l’Eseiaat, l’empresa Schneider Electric i Prodis han arribat a un acord per fer un estudi a deu llars per reduir-ne la despesa energètica. Es tracta d’un projecte pioner que pretén beneficiar els més desfavorits en uns moments difícils.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top