Publicitat
Opinió

Un mal negoci per al petit comerç

La campanya del Black Friday comença a donar símptomes de cansament. Les grans cadenes imposen les seves ofertes coincidint amb el divendres després del Dia d’Acció de Gràcies. Però aquesta data cada cop s’està difuminant més. Durant els últims anys, els descomptes comencen una setmana abans o, fins i tot, darrerament se celebra el Black Month. I en aquesta voràgine, el petit comerç se sent obligat a participar-hi, tot i que sovint sap que hi perdrà més. Evidentment, competeix partint d’un clar desavantatge. A més, tot el que vengui aquests dies serà en detriment de les vendes de Nadal. Per tant, és un mal negoci per als botiguers. Aquest any, a més, s’hi suma l’increment dels costos, que afecta els comerciants, però en forma d’inflació també fa que els compradors s’ho repensin. Els petits comerciants es veuen arrossegats pel màrqueting dissenyat per a grans empreses i que en realitat no els aporta gaires beneficis. Si la situació per a ells no és fàcil, el context tampoc els ajuda. Terrassa necessita un comerç local viu, perquè la ciutat se’n beneficiarà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top