Publicitat
Terrassa

Protesta vallesana de Fridays For Future

El moviment Fridays For Future al Vallès Occidental va protagonitzar ahir una protesta unitària a Sabadell per denunciar l’emergència climàtica i demanar mesures contundents i eficaces. A la concentració, que va començar a les 18 hores a la Plaça de les Dones del Tèxtil de Sabadell i va acabar a la Plaça de Sant Roc, van participar els cinc moviments Friday For Future a Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Cerdanyola i Barberà.

Els adolescents i joves vallesans fa mesos que repliquen a la comarca les mobilitzacions d’estudiants arreu del món liderades per l’activista sueca Greta Thunberg. Tots els divendres joves dels cinc continents denuncien la situació d’emergència climàtica que afronta el planeta "conseqüència directa del nostre sistema extractivista i consumista, que prioritza el benefici econòmic a mantenir la vida", diu el manifest de la convocatòria.

Fins ara, els moviments Friday Fot Future havien funcionat independentment al Vallès. Ahir, van deixar clar que volen caminar junts. A la comarca, la plataforma demana que les mesures per fer front a l’emergència climàtica vagin "acompanyades d’un canvi en la societat" i que es comenci a parlar de "justícia climàtica".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top