Publicitat
Terrassa

Alumnes de Terrassa, becats en el programa Ítaca

Un grup de quatre alumnes de Terrassa han estat seleccionats pel programa de Beques-Salari Ítaca que concedeixen la UAB i el Banco de Santander, per facilitar l’accés a la universitat i la continuïtat dels estudis a joves amb un alt rendiment que provenen d’entorns amb dificultats. Entre els joves premiats hi ha Maria Domènec, estudiant del grau de Medicina; Montserrat Erchini, estudiant del grau en Matemàtiques i Èric Nieto, estudiant del doble grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació. L’acte es va celebrar ahir dimarts a la tarda a la seu del rectorat. Els alumnes, un total de 14 en la nova edició, reben un ajut de 500 euros mensuals durant deu mesos a l’any, renovables al llarg dels anys de durada dels estudis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top