Publicitat
Terrassa

Tres policies i dos menors ferits amb un esprai en una batussa

Els policies municipals, de paisà, eren allà per una altra raó, però es van trobar l’aglomeració de gent, uns cinquanta joves, i van decidir intervenir. Hi havia baralla. Un dels nois portava un esprai de defensa i el va usar. Tres agents van resultar ferits, i també dos joves. Va ocórrer el dilluns en Can Roca. El presumpte autor dels fets serà investigat per un delicte de lesions.

Eren les 2.30 de la tarda. Un grup nombrós de joves s’havia concentrat al carrer de Fàtima. Segons testimonis, allí hi havia unes cinquanta persones. El motiu de la concentració era una baralla, es creu que entre dos nois, en principi.

Uns agents de la Policia Municipal, de paisà, es trobaven també en la zona, però no a causa d’aquella aglomeració i la possible violència que s’anava a desencadenar, sinó per un altre motiu. Però es van topar amb la concurrència de gent i, per descomptat, van resoldre actuar d’immediat.

Aquells instants van ser de tensió màxima, amb uns adolescents a punt de pegar-se. Pel que sembla, algun cop es va descarregar. Van arribar els agents corrent. Algú va sentir com s’identificaven, però possiblement el noi que portava l’esprai no ho va sentir, o no va escoltar bé, o no va entendre, o no li va donar temps a reaccionar i tirar enrere la seva decisió. Tenia l’esprai en una mà, i el va utilitzar.

Va ruixar a diverses persones, segons l’explicació d’un testimoni. I entre aquestes diverses persones hi havia tres agents i dos menors.

Les víctimes van començar a notar aviat la coïssor en els ulls, una coïssor en augment, molèsties en la boca i el nas, la pell al vermell. Sobretot, els policies. Ells, pel que sembla, es van emportar la pitjor part. Degueren ser examinats i tractats a l’hospital universitari MútuaTerrassa. Però abans van identificar al menor causant de tot allò.

La Policia Municipal va confirmar ahir els fets. El menor implicat, d’uns 15 anys, serà investigat per un delicte (es presumeix que lleu) de lesions. Els indicis apunten al fet que l’esprai de defensa usat, que no pot ser venut a menors, contenia una espècie de pebre en gel.

El cas de Can Roca és, almenys, el segon d’enfrontament violent amb adolescents víctimes o implicats que ha transcendit en els últims dies a Terrassa. El dimarts de la setmana passada, segons testimonis, un home va agredir diversos menors al carrer de Pérez Galdós, al barri de Can Palet.

El menor implicat, d’uns 15 anys, serà investigat per un delicte (es presumeix que lleu) de lesions

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top