Publicitat
Terrassa

Nit de tango al casal cívic de Can Boada

El cicle Artistas del Barrio, que organitza la AVV de Can Boada del Pí, torna demà disabte amb una nit de tango al casal cívic de Can Boada (Joan d’Austria,11), a les 7 de la tarda.

Els protagonistes seran la parella Gisele i Claudio, un duet argentí que, amb guitarra i veu, interpretaran algunes de les peces clàssiques del gènere. Entre els temes del repertori destaquen cançons populars com "Volver", "Mis Buenos Aires querido", "Caminito", "La Comparsita" o Adios muchachos".

Gisele Cornejo i Claudio Cesar són un duo experimentat que interpreta un repertori de tangos i milongas de tots els temps. Des de clàssics de Carlos Gardel i Homer Manzi, fins als tangos més sentits d’Enrique Santos Discepolo, com les milongas picardies de Tita Merello.

La parella desborda humor i passió als seus concerts, que permeten al públic passejar-se per la història d’Argentina a través de la seva cultura musical.

Artistas del Barrio és una programació que ofereix a intèrprets de diferents gèneres musicals la possibilitat de mostrar la seva feina al casal cívic de Can Boada. Pel cicle hi han passat cantants i músics del barri i d’altres punts de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top