Publicitat
Terrassa

El Govern és va plantejar al juliol instal·lar al Nadal una pista de gel

Durant la roda de premsa del grup municipal del PSC, el regidor Alfredo Vega es va referir al projecte del govern municipal "d’instal·lar una pista de gel al portal de Sant Roc". L’executiu va posar la proposta sobre la taula "al mes de juliol", pensant a instal·lar la pista al novembre i desembre, coincidint amb la campanya de Nadal. "Com pot criticar el govern que nosaltres no actuéssim i pocs mesos més tard valorar la possibilitat de posar sobre la coberta del pàrquing una pista de gel?", es pregunta del PSC. El projecte no va prosperar. A l’octubre, un darrer informe de la UPC situava la coberta al límit de resistència, detallant noves zones de risc, com la cruïlla de Rambla amb portal de Sant Roc, on s’ha desviat el trànsit dels autobusos. També proposava reforçar la coberta, uns treballs que han començat fa una setmana i que s’allargaran uns tres mesos, i col·locar nous puntals de reforç a totes les plantes de l’aparcament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top