Publicitat
Terrassa

Acusen un avi d’abusar sexualment de la seva néta

L’avi està acusat d’abusar sexualment de la seva néta. Ell té 63 anys. Ella tenia entre 9 i 11 quan va passar allò. Això afirma el Ministeri Fiscal, que demana cinc anys de presó, i nou anys més de llibertat vigilada, per a l’home.

La néta acudia a casa de l’avi i era allà on tenien lloc presumptament els abusos denunciats, els tocaments, els petons que no eren els petons que havia de donar un avi a la seva néta.

El jutjat d’instrucció número 3 de Terrassa va investigar els fets, però ha estat la fiscalia de l’àrea de Manresa-Igualada la que ha exercit l’acusació pública.

En aquesta demarcació, pel que sembla, estava radicat el domicili de l’acusat, la casa en la qual l’home tocava el pit a la menor i a vegades li xuclava els pits i li tocava els genitals, i li feia petons en la boca.

El representant del Ministeri Públic afirma que el processat s’aprofitava de la curta edat i de la inexperiència de la nena “i del llaç familiar que li unia a aquesta i de l’autoritat que sobre la mateixa exercia” per a fer el que va fer, per a satisfer amb ella el seu desig sexual. Els abusos els va cometre presumptament entre els anys 2012 i 2014. L’últim episodi va ser en el Nadal del 2014.

Victimització
Segons recullen les conclusions provisionals del fiscal, l’encausat és autor d’un delicte continuat d’abusos sexuals a menor de 13 anys i ha de ser condemnat a cinc anys de presó i a no acostar-se a menys de mil metres de la seva néta durant nou anys. El fiscal sol·licita també que l’imputat sigui condemnat a nou anys de llibertat vigilada després del compliment de la pena de presó imposada

El judici, en principi, se celebrarà avui en la secció 20 de l’Audiència Provincial de Barcelona. El Ministeri Públic ha demanat que la menor no declari “per a evitar una nova victimització” i que el tribunal visioni l’enregistrament de la seva declaració que es va realitzar durant la instrucció del procediment, al febrer del 2016. Estan cridats a comparèixer cinc testimonis i diversos psicòlegs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top