Publicitat
Terrassa

Una celebració amb regals, música i missatge

La II Gala de Comerciants de La Maurina omplirà demà a la nit el centre cívic Maria Aurèlia Capmany. Les botigues celebren deu anys de treball pel barri i han convidat a la gala a les entitats de La Maurina, els comerços associats, les associacions de comerciants de Terrassa, als regidors i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. Serà una gala carregada de simbologia. L’any passat, Maurina Comerç va reconèixer a les botigues que fa més de 30 anys que treballen al barri. Aquest, l’homenatge serà pels integrants de la primera junta de l’associació, els impulsors de Maurina Comerç, i hi haurà un regal de benvinguda pels nous associats. A la II Gala de Comerciants, que comptarà am una actuació musical, es difondrà el missatge de la importància que el comerç treballi plegat i del suport de l’administració.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top