Publicitat
Terrassa

El conductor ebri d’un patinet cau, marxa del lloc i torna quan estava la policia

Es difícil que passi una setmana a Terrassa sense un accident de trànsit amb un patinet elèctric involucrat. El dijous va haver-hi un altre, aquest amb arestes singulars: l’usuari del patinet va caure a terra, no va voler rebre atenció mèdica, va marxar i va tornar al mateix lloc, en Poble Nou, quan ja era allà la policia. Estava begut, segons els indicis, i segons indicava la primera prova d’alcoholèmia a la qual es va sotmetre instat pels guàrdies. Després no va voler continuar bufant. Aquesta negativa li va comportar rebre una denúncia.

Dijous, a les 10.13 de la nit, el sistema d’emergències 112 va informar a la Policia Municipal que una persona havia resultat ferida en caure d’un patinet elèctric al carrer de Josep Llimona, a l’alçada del carrer de Marià Benlliure (Poble Nou-Zona Esportiva).

Quan una patrulla de la Policia Municipal va arribar al lloc, el conductor del patinet havia marxat després de renunciar a ser atès per l’equi sanitari que s’havia presentat en una ambulància. Segons sembla, va patir lesions lleus.

No se sap per què, però va tornar al lloc mentre els agents feien l’informe de l’accident. I els policies van apreciar en l’implicat evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Per aquest motiu, li van realitzar la prova d’alcoholèmia.

El resultat del primer test, el d’orientació, va ser positiu, de 0,74 mil·ligrams. L’usuari del patinet va ser traslladat a Prefectura, on es va negar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia evidencials. I va ser denunciat per això.

Les incidències viàries relacionades amb usuaris de patinet elèctric i altres dels anomenats vehicles de mobilitat personal se succeeixen al casc urbà. Està clar que la proliferació d’aquests vehicles genera tensions. L’Ajuntament de Terrassa prepara un canvi normatiu, una nova ordenança que inclogui els drets i obligacions dels usuaris de patinets elèctrics.

No va voler fer el test de precisió, però en l’orientatiu va donar 0,74

Publicitat
To Top