Publicitat
Terrassa

Nova edició del concurs infantil “Dibuixa’ns el teu Nadal”

Diari de Terrassa anima un any més als nens i nenes de 3 a 12 anys a fer un dibuix inspirat en el Nadal. Aquest certamen artístic, que ya compleix onze edicions, té molts al·licients pels participants perquè hi ha un munt de premis i una gran gala al Centre Cultural Terrasa.

Anem per parts. El concurs té tres categories; una pels nens i nenes de 3 a 5 anys, una segona pels nens i nenes de 6 a 9 anys i una tercera pels nens i nenes de 10 a 12 anys. Els 3 millors de cada categoria guanyaran un lot de productes Staedtler però només per participar hi haurà també obsequis d’aquest marca de material escolar i dues entrades per assistir a la gala de lliurament de premis. I és que la gala serà molt atractiva. Tindrà lloc el dia 3 de gener al Centre Cultural Terrassa, a les 18 hores de la tarda, i serà presentada per Don Edi (Eduard Torres), col·laborador del Diari de Terrassa a la secció d’humor gràfic. A més acollirà una actuació del Ballet de Barcelona i una exhibició de dibuix a càrrec de l’Escola Municipal d’Art i Disseny. El dibuix guanyador, a més, sortirà publicat a la portada del Diari de Terrassa. El lliurement és fins al 31 de desembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top