Publicitat
Terrassa

Avui, gala del 11è Concurs de Dibuix Infantil

Avui es coneixeran els guanyadors de l’11è Concurs Infantil de Dibuix de Diari de Terrassa, que cada any convida als nens i nenes de la ciutat a fer volar la imaginació dibuixant sobre un paper el seu Nadal. La gala de lliurament dels premis serà aquesta tarda, a les 18 hores, al Centre Cultural de Terrassa. L’entrada es oberta a tothom.

Aquest any participen en el certamen un centenar de dibuixos de nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. Creacions clàssiques, innovadores, divertides i evocadores.Diari de Terrassa ha rebut una àmplia col·lecció d’il·lustracions que han posat en dificultat al jurat, que avui donarà a conèixer el seu veredicte.

Els premis s’entregaran en tres categories: Grup A (de 3 a 5 anys); Grup B (de 6 a 9 anys) i Grup C (de 9 a 12 anys). Els tres millors de cada categoria rebran un lot de productes Staeadler. Només per participar, tenen un obsequi de Steadler i Seat i dues entrades per a la gala de lliurament de premis.

Aquesta tarda la gala començarà a les 18 hores al Centre Cultural. El dibuixant DonEdi farà de conductor de l’acte, que estarà farcit de bons moments.

El Ballet de Barcelona
Durant la vetllada actuarà el Ballet de Barcelona, dirigit pel nord-americà Chase Johnsey i el català Carlos Renedo, ambdós ballarins amb una llarga trajectòria al món de la dansa. La companyia es va estrenar el juny de 2019 a l’Onyric Teatre Condal de Barcelona, amb més de 1.300 espectadors. Amb 14 nacionalitats, els ballarins del Ballet de Barcelona són l’ànima de la companyia.

Com a edicions anteriors, durant la gala de lliurament dels premis de l’11è Concurs Infantil de Dibuix de Diari de Terrassa hi haurà una exhibició didàctica. Sobre un gran paper en blanc, un professor de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa explicarà les claus del dibuix. Ho farà de manera entenedora, alhora que dibuixarà de forma ràpida una il·lustració a la vista del públic assistent.

El moment clau de la cerimònia arribarà amb l’entrega dels premis. DonEdi cridarà un per un als guanyadors i guanyadores a l’escenari, on rebran la felicitació i el lot de regals. També l’escalf del públic.

A la mitja part de la gala es farà un sorteig de diversos jocs entre els participants al Concurs de Dibuix Infantil que hi siguin presents a la cerimònia al Centre Cultural. A l’entrada a la festa se’ls farà entrega d’un número pel sorteig.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top