Publicitat
Terrassa

Terrassa torna a donar el primer de La Grossa

La Grossa de Cap d’Any va caure dimarts 31 de desembre a Terrassa, al supermercat Esclat de l’avinguda Josep Tarradellas. El número 26845, premiat amb 200 mil euros per butlleta, va repartir 3 milions d’euros a la ciutat, on es van vendre 15 butlletes. Del 26845 es van donar 14 més al Carrefour de Santa Susanna, dues més a Barcelona. També es va vendre una butlleta a una papereria de Salt, una a Palafolls i un darrer bitllet a Sant Boi de Llobregat.

En el sorteig de La Grossa, un cinquè premi, amb el número 62143 i cinc mil euros, també es va vendre a Terrassa, concretament en un estanc del carrer Ample. Convé recordar que l’any passat ja va tocar el primer número de la Grossa a Carrefour de Terrassa.

A l’Esclat van celebrar dimarts la venda de quince butlletes de La Grossa."No coneixem qui són els guanyadors, però estem molt contents d’haver repartit sort a la ciutat", comentava Òscar Carreño, gerent de la botiga.

"Hem penjat el número i ningú dels clients pressents ha estat guanyador. S’han lamentat -explicava Carreño-, però ens han felicitat per repartir la sort".

La notícia del premi va arribar a l’Esclat de Terrassa en hora punta, amb cues a les caixes. "No teníem ni temps per seguir el sorteig i han estat els mitjans de comunicació els que ens han donat la bona nova". Fetes les comprovacions, els treballadors van comunicar els clients que La Grossa havia caigut a Terrassa i la botiga va esclatar en una festa.

A l’Esclat de Josep Tarradellas han venut aquest Nadal 50 números diferents de La Grossa, alguns procedents d’altres botigues del grup que no esgotaven vendes. La botiga va obrir el setembre de 2015 i és un dels tres establiments de la cadena amb més facturació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top