Publicitat
Terrassa

Les cavalcades als barris

Can Palet II-Ca n’Anglada- Torre-sana-Montserrat- Vilardell. Inici. Surt a les 17.30 h de Can Palet II i després passa pels quatre barris del Districte 2 (Ca N’Anglada, Torre-Sana, Montserrat i Vilardell) n Recorregut Can Palet II: carrers de Miño, Guadalquivir, Guadiana, Túria, Miño. Ca N’Anglada (sobre les 18 hores): Plaça Països Catalans, avinguda Barcelona, carrer Sant Tomàs. Torre-sana (19 hores): carrers Extremadura, Ciudad Real, Àlaba, Saragossa, Salamanca, Avingudes Madrid i de les Nacions; Montserrat (20 hores): carrers Salamanca, Badajoz, Pontevedra, Salamanca; i Vilardell (21 hores): Avinguda Madrid, carrers La Rioja, Astúries, Compostela, Pamplona, av. Madrid, i Parquing Vilardell (final)

Les Arenes, Can Montllor i La Grípia. Inici. 16 hores, amb sortida de l’Associació de Veïns de Les Arenes n Recorregut: · carrers Joan XXIII, Sierra Nevada, d’Olot, Solsona, Carretera de Castellar, Borges Blanques, avinguda Pintor Mir, Besòs, Mont Perdut, passeig Vint-i-dos de Juliol, Aneto, Tibidabo. Arribada Associació de Veïns Les Arenes

Can Parellada. Inici. 18 hores n Recorregut: Sortida Patí de l’Escola Josep Ventalló. Carrers Europa, Alemanya, Amèrica, Itàlia, Oceania, França, Europa. Arribada Patí de l’Escola Josep Ventalló

Les Fonts. Inici. 18 hores n Recorregut: carrers Santa Teresa, 1 (Centre Social), Mossèn Josep Pons, Passeig Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, Plaça Manel Mañas, del Turonet, Bisbe Sanahuja, Camí de Can Falguera (Capella de Can Falguera, on els Reis faran l’adoració davant el pessebre instal·lat a la mateixa Capella), Verge de Fatima, Sant Quirze, de l’Esglèsia, dels Horts, Sant Quirze, Mare de Déu del Roser, avinguda Mossèn Perramón, Passeig del Ferrocaril, Santa Rosa, Josep Mitats (fins el Poliesportiu de les Fonts, on finalitza)

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top