Publicitat
Terrassa

Enxampen dos lladres que volien robar de matinada en un pis

Havien fugir escales amunt, però no van poder completar la fugida. La Policia Municipal va detenir ahir, a mitjanit, dues persones que intentaven robar en un habitatge de la carretera de Matadepera, al tram del barri de Sant Pere. L’avís d’un veí va resultar crucial per a l’èxit de la intervenció policial.

La Prefectura del cos local va rebre l’alerta a les 11.50 de la nit de dilluns. Possible robatori a un pis de Sant Pere, prop del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Un veí informava la Policia Municipal de la presència de dos sospitosos a un edifici d’habitatges.

Les intencions dels intrusos semblaven clares. Eren allà per a irrompre en un habitatge aliè. Segurament sabien que en aquell moment el domicili estava buit. Un testimoni els va veure brandant llanternes i intentant accedir a un habitatge. Dues dotacions policials es van desplaçar al bloc de pisos. Els agens ts van comprovar que el bombí de la porta estava danyat i el testimoni els va informar que els presumptes autors del robatori havien fugit escales amunt.

Seguien allà, al bloc. Els policies els van enxampar i detenir com a presumptes autors d’un robatori amb força. Durant l’escorcoll, els agents van confiscar a un dels detinguts un gram de haixix i una navalla. La policia va informar dels fets al propietari del pis, que va posar denúncia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top