Publicitat
Terrassa

Enxampen dos lladres que volien robar de matinada en un pis

Havien fugir escales amunt, però no van poder completar la fugida. La Policia Municipal va detenir ahir, a mitjanit, dues persones que intentaven robar en un habitatge de la carretera de Matadepera, al tram del barri de Sant Pere. L’avís d’un veí va resultar crucial per a l’èxit de la intervenció policial.

La Prefectura del cos local va rebre l’alerta a les 11.50 de la nit de dilluns. Possible robatori a un pis de Sant Pere, prop del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Un veí informava la Policia Municipal de la presència de dos sospitosos a un edifici d’habitatges.

Publicitat

Les intencions dels intrusos semblaven clares. Eren allà per a irrompre en un habitatge aliè. Segurament sabien que en aquell moment el domicili estava buit. Un testimoni els va veure brandant llanternes i intentant accedir a un habitatge. Dues dotacions policials es van desplaçar al bloc de pisos. Els agens ts van comprovar que el bombí de la porta estava danyat i el testimoni els va informar que els presumptes autors del robatori havien fugit escales amunt.

Seguien allà, al bloc. Els policies els van enxampar i detenir com a presumptes autors d’un robatori amb força. Durant l’escorcoll, els agents van confiscar a un dels detinguts un gram de haixix i una navalla. La policia va informar dels fets al propietari del pis, que va posar denúncia.

Publicitat
To Top