Publicitat
Terrassa

La pista de gel ha atret 12 mil persones

El govern local ha mostrat la seva satisfacció per l’acollida ciutadana que han rebut les propostes dissenyades en el marc de la campanya "Nadal per a tothom". El bipartit valora de forma "molt positiva" l’afluència de persones que han tingut tant les noves activitats com les més tradicionals programades durant aquests dies festius.

L’executiu assegura que va voler dissenyar una programació de Nadal "renovada i innovadora, que combinés la tradició i proposés noves activitats que donessin un segell d’identitat a la ciutat i que pogués perdurar en el temps". Per a l’alcalde, Jordi Ballart, el balanç ha estat molt positiu: "Estem veritablement satisfets de com han anat les festes nadalenques, del retorn que hem tingut de la ciutadania, tant pel nombre de persones que han assistit i omplert els carrers de la ciutat, així com per les diferents opinions i crítiques rebudes". Ballart ha volgut agrair la implicació del "gran teixit associatiu", així com d’altres entitats com el Gremi d’Hostaleria, associacions de comerciants o els eixos comercials.

Una de les grans novetats d’aquest Nadal ha estat la pista de gel descoberta i accessible que s’ha instal·lat a la Plaça Nova a iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Per a tots els públics
Entre el 6 de desembre i el 7 de gener, un total de 12.150 persones han passat per la instal·lació. D’aquestes, 92 han estat usuàries dels diferents dispositius que han permès fer ús de la pista a persones amb discapacitats intel·lectuals o físiques lleus, especialment infants i joves, en la que asseguren que és la primera pista de gel totalment accessible a Espanya. La resta han estat 915 alumnes d’escoles de la ciutat, que han patinat de manera gratuïta, 2.040 persones que han pogut gaudir de vals descompte, i 9.195 persones que han adquirit l’entrada normal.

Tot i les crítiques pel consum energètic de la pista de gel i les contradiccions que aquesta proposta pot implicar amb la volguda "revolució verda" i lluita contra el canvi climàtic que pretén impulsar el govern, la valoració de la pista de gel per part de l’executiu local és molt positiva.

Una altra de les novetats d’aquest Nadal ha estat l’organització d’un dinar a la Masia Freixa el 24 de desembre per a 35 persones que es trobaven soles. L’Ajuntament també va impulsar la campanya "Un plat més a taula", juntament amb la Creu Roja. Tot i el poc temps amb què es va presentar aquesta iniciativa, que animava els egarencs a convidar a casa persones en situació de solitud no volguda, hi ha hagut vint famílies que s’han inscrit com a voluntàries per acollir una persona durant les festes. Finalment, només es van poder concretar dues invitacions. Tot i això, el govern municipal s’ha mostrat molt agraït per la predisposició d’aquestes famílies, que han demostrat el compromís i caràcter solidari dels terrassencs".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top