Publicitat
Terrassa

Es reobre el tram de l’avinguda del Vallès afectat per un esvoranc

El tram de la vorera de l’avinguda del Vallès, a tocar del pont de Sant Llorenç i situat al barri d’Ègara, que es va esfondrar el passat 13 de novembre a conseqüència dels aiguats, ha estat reobert aquest matí al trànsit. L’Ajuntament va tallar la circulació de vehicles en sentit Nord, a l’alçada del pont d’Almeria, i va fer que els vehicules es desviessin per l’avinguda pel costat est (per la banda del barri de Les Arenes, la Grípia i Can Montllor). Ahir es va restablir el trànsit a l’avinguda del Vallès, al marge dret, a l’alçada d’aquest pont.

Les obres per reparar el mur del marge dret de la riera de Les Arenes, just passat el pont de Sant Llorenç, al barri d’Ègara, es van iniciar el 2 de desembre de 2019. L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), responsable del manteniment de les rieres, va assumir els treballs per via d’emergència, ja que l’esfondrament es va produir a conseqüència dels forts aiguats del 22 d’octubre. Els treballs per reparar l’esvoranc de quasi tot l’ample de vorera, d’uns 7 metres de longitud, han consistit a fer aquesta zona i a construir un caixer al mur d’escullera per protegir els fonaments del mur, entre el pont de Sant Llorenç i l’espigó que hi ha aigües avall de la riera de Les Arenes. L’Ajuntament va detectar, després de les pluges del 22 d’octubre, un moviment del mòdul de mur de contenció i així ho va comunicar de manera immediata a l’ACA. El 13 de novembre es va produir en aquest punt l’esfondrament d’un tram de la vorera i es va comprovar que els dos mòduls següents havien patit moviments. L’esfondrament de la vorera va provocar el tall de trànsit de la circulació en sentit Nord, a l’alçada del pont d’Almeria, i fer que els vehicles es desviessin pel costat est (per la banda del barri de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top