Publicitat
Terrassa

Es desploma la “M” de McDonald’s

Gairebé tothom coincidia: ha estat un miracle. Miracle o atzar benèfic, sembla increïble que l’enfonsament de l’enorme "M" de McDonald’s de Parc Vallès no aixafés ningú, que no causés ferits. Però no va haver víctimes per la caiguda de l’element, un dels desperfectes més espectaculars relacionats amb el pas del temporal Glòria a Terrassa i la seva comarca.

La "M", la que es veia des de l’autopista, signe distintiu de la multinacional, va caure de sobte després de rebre els embats del vendaval, com li va ocórrer a altres objectes a la ciutat durant tota la jornada. La "M" havia estat castigada i va arribar el moment del seu col·lapse estrepitós. Diversos vianants i conductors van gravar amb els seus telèfons mòbils les restes de l’estructura malmesa, els trossos de plàstic i metall en què s’havia convertit amb l’impacte contra el terra.

El baluern es va sentir a desenes de metres. L’estructura es va esfondrar sobre un pas de vianants i va destrossar un semàfor en la seva caiguda. Va ocupar un carril de circulació de l’avinguda del Tèxtil i va sembrar el terra de ferros i plàstics. Però no va haver-hi ferits. Un miracle. No hi havia ningú allà en aquell moment. No passava cap vianant pel pas de cebra ni per la vorera, ni passava cap vehicle just per allà en aquell precís moment. Tot va quedar en danys materials i un esglai majúscul.

Retirada
L’enfonsament va ocórrer a les 5.20 de la tarda. Uns operaris van maldar per retirar algunes peces de l’estructura publicitària. Responsables de la cadena d’hamburgueseries van gestionar la retirada completa de la "M" i a Parc Vallès va arribar un camió ploma que va aixecar peces i les va anar apartant perquè un altre camió, més gran, se les emportés d’allí.

Al tancament d’aquesta edició encara prosseguien les tasques de desenrunament. Les formes de la lletra semblaven intactes, però no així la seva estructura de base, sobre la qual s’alçava la icona groga que ahir va provocar un ensurt en Parc Vallès. Per fortuna, no va causar més que l’ensurt i els enfarfecs propis per a la circulació i els treballs per a la seva retirada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top