Publicitat
Terrassa

La gent gran qüestiona el lloc de la nova oficina informativa

Publicitat

Una delegació de la Federació de Casals de Gent Gran de Terrassa, encapçalada pel president de l’entitat, Miquel Mariano, ha valorat de manera positiva que el govern posi en marxa una oficina per atendre demandes i consultes d’aquest col·lectiu però ha qüestionat la ubicació del recurs a Els Telers . "El que voldríem -va dir Mariano- és que aquest servei es pogués fer als casals perquè, per a nosaltres, és el nostre lloc de referència. Hi ha gent gran amb poca mobilitat. Com anirem a l’edifici Els Telers del carrer Sant Ildefons tenint en compte que allà no hi ha para cap autobús i el Centre cada vegada està més limitat?". Mariano va explicar que van exposar aquesta inquietud a l’alcalde Jordi Ballart amb qui es van reunir ahir a l’Ajuntament. També hi va assistir la regidora Mònica Polo. A la trobada, van demanar millores en climatització, so i horaris al recinte Firal del Passeig del Vint-i-dos de Juliol per la Fira de la Gent Gran que se celebra a l’abril; així com disposar d’un espai propi als centres cívics. La delegació també va esperonar a Ballart a liderar la construcció de les residències de Sant Pere Nord i Ca N’Anglada.

Publicitat
To Top