Publicitat
Terrassa

Trobada del Consell Municipal de Medi Ambient

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, va presidir la primera reunió de l’any del Consell Municipal de Medi Ambient, que es va celebrar a l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (Intexter-UPC). L’acte va comptar amb l’assistència dels representants dels grups municipals i dels diversos organismes i entitats que el conformen. En el decurs de la trobada, es va informar sobre les taules de participació (Anella Verda, Benestar Animal, Rieres, Residus i Observatori de l’Aigua), així com de les celebracions de la 29è Setmana del Medi Ambient i l’Ecòforum (octubre).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top