Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament es reunirà amb els residents en breu

La regidoria de Seguretat té previst convocar "en breu" una reunió amb els veïns del Passeig de Lluís Muncunill per a abordar el problema de la inseguretat. Ho anunciava ahir el regidor de Seguretat Xavier F. Rivero, que xifra en 8 les denúncies per incidències a la zona presentades a Policía Municipal entre els mesos de novembre de 2019 i gener de 2020.

Serà la segona trobada. A l’estiu es va celebrar una primera amb els veïns, l’AVV i Policia Municipal, que va culminar amb detencions i el desallotjament d’un local ocupat en el número 97 de Voluntaris Olímpics.

Dues setmanes més tard es van practicar 6 detencions més en una intervenció conjunta de Mossos, Policia Municipal i CNP en els números 24 i 26 de Lluís Muncunill.

"Tenim coneixement de la situació -explica Rivero-. Hem tingut reunions amb comerços i amb residents a títol personal i s’estan fent patrullatges de paisà per la zona".

L’administració també està treballant "el tema de les okupacions i els lloguers dels locals", on rau l’origen del problema, amb l’objectiu d’erradicar situacions d’il·legalitat i d’inseguretat. Són gestions que "requereixen una mica més de temps", apunta Rivero.

A l’AVV de Poble Nou-Zona Esportiva també tenen coneixement de la situació. "Des de la reunió de l’estiu no hem tingut notícia de nous fets fins aquest cap de setmana -explica la presidenta Carme Martínez-. Hem convidat als veïns a venir a l’associació, però no ha aparegut ningú", lamenta.

La majoria de les denúncies de l’eix de Lluís Muncunill s’han posat a la comissaria dels Mossos, que confirmen que estan abordant el cas conjuntament amb Policia Municipal i CNP, aquest darrer per les seves competències en temes d’estrangeria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top