Publicitat
Terrassa

Tomàs López i Francisca Torrens guanyen els carrets de la compra

Ja hi ha guanyadors dels carrets de la compra sortejats en una promoció reeixida de Diari de Terrassa amb la col·laboració de Carrefour Vallès. El contingut de cada carro està valorat en 100 euros i els premiats són Francisca Torrens i Tomàs López.

Fins el dia d’ahir, a les dues de la tarda, es rebien butlletes per a aquest sorteig que aixeca altes expectatives entre els lectors de Diari de Terrassa. El sorteig va tenir lloc a les 5.45 de la tarda a la seu de Diari de Terrassa, al carrer del Puig Novell número 14.

Aquest mitjà de comunicació havia rebut centenars de butlletes de lectors que només havien d’omplir els papers amb les seves dades i enviar-los a la redacció o dipositar-los en les urnes habilitades per això a la mateixa seu del diari, o a Carrefour Vallès.

Hi havia dues urnes per a la ocasió, la situada a les oficines de Diari de Terrassa i la instal·lada a l’establiment comercial col·laborador en aquesta campanya. El contingut de les urnes va ser mesclat al terra i la mà innocent de Guillem Boada Sarabia, un nen de 7 anys, alumne del Petit Estel, va remenar els papers per triar a l’atzar dues paperetes. I les butlletes premiades van ser les de Francisca Torrens Grau i Tomàs López Cardiel. Els premis es lliuraran el proper dijous a les 6.30 de la tarda a Carrefour Vallès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top