Publicitat
Terrassa

Festa reivindicativa dels esplais del Vallès

Terrassa ha pres el relleu a Cerdanyola del Vallès en la trobada anual dels esplais catalans de la comarca. Les entitats del Vallès Occidental fan una trobada aquest cap de setmana al Parc de Vallparadís per fer "cohesió, treballar l’educació emocional i reivindicar més visibilitat i reconeixement per la seva tasca educativa", diu el moviment.

S’estima que participaran més de 400 infants i joves, molts d’ells de Terrassa. De fet, la ciutat que acull l’esdeveniment estarà representada pels esplais Bonaire, Farfalla i La Fera. Juntament amb ells, hi haurà Clupi (Cerdanyola), Eixam (Rubí), Gatzara (Castellbisbal), La Flama (Sant Quirze), Pica-Roca (Sant Cugat) i Sarau (Sant Cugat). En el seu conjunt són nou dels onze censats al sector territorial. La trobada tindrà com a lloc clau el Parc de Vallparadís, especialment el diumenge que serà el dia d’activitats i un dinar de germanor. El programa per aquest dia es farà a l’espai de l’avinguda de Jaqcuard, sota l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat. El dissabte, primer dia, també hi haurà activitats al mateix parc però per grups i repartides pels espais de la zona verda.

Formació
En paral·lel, hi haurà un cicle de formació pels monitors i monitores sobre les emocions (eix temàtic de la trobada) que tindrà lloc el dissabte al centre cívic Avel·lí Estrenjer. Aquí es donaran pautes per treballar les emocions des del gènere, la interculturalitat o la política. Al llarg del dissabte, està prevista la visita als esplais de la regidora de Joventut i Lleure, Ona Martínez Viñas, i la tècnica de l’ajuntament, Laura Munjé Morales.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top