Publicitat
Terrassa

Lliurament dels carrets de la compra

L’hora de la veritat. Ja els tenen a la seva disposició. Diari de Terrassa va lliurar ahir els dos carrets de la compra que ha regalat a sengles lectors en aquesta promoció especial. Francisca Torrens i Tomàs López van recollir els carrets en un acte que va tenir lloc ahir a la tarda a Carrefour Vallès, establiment que col·labora en la campanya.

El contingut de cada carro té un valor de 100 euros. Els lectors que volien participar en aquesta promoció de Diari de Terrassa només havien d’omplir amb les seves dades les butlletes que sortien publicades a aquest mitjà de comunicació i enviar-les o dipositar-les a les urnes habilitades per això a la seu del diari (carrer del Puig Novell, número 14) o a l’establiment col·laborador, el Carrefour de Can Parellada. Centenars de persones van participar en la campanya, una de les més reeixides de les moltes que ha dut a terme Diari de Terrassa als darrers anys.

El sorteig es va celebrar a la seu del periòdic dilluns a la tarda. Guillem Boada Sarabia, de 7 anys, va exercir de "mà innocent" per triar a l’atzar les dues paperetes guanyadores. I aquestes van ser les que contenien les dades de Francisca Torrens Grau i Tomàs López Cardiel. Poc després del sorteig, Diari de Terrassa es va posar en contacte amb ells per donar la informació de la bona nova i citar-los pel dia d’ahir, pel lliurament dels productes. I quin millor lloc per fer-ho que Carrefour Vallès, on Francisca Torrens i Tomàs López van rebre els articles dels carrets de la campanya, una més de les realitzades per Diari de Terrassa per premiar la fidelitat dels seus lectors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top