Publicitat
Terrassa

Parc Vallès atura l’activitat comercial

L’anunci de l’acord de la Generalitat d’ordenar el cessament d’activitats de gimnasos, locals d’oci com discoteques i àrees comercials no destinades a alimentació i productes de primera necessitat, afecta de ple bona part de l’activitat de Parc Vallès, complex comercial i d’oci la gerència del qual ha confirmat a aquest diari que seguirà escrupolosament l’acord del Govern. S’aturarà tota l’activitat comercial que no sigui de productes de primera necessitat, el gimnàs i l’oferta d’oci, encara que no està previst el tancament de bars i restaurants, de moment, i amb moltes reserves per aquest escenari molt canviant.

Núria Gàndara, gerent de Parc Vallès, ha demanat "molta sensibilitat envers els treballadors de tots aquests locals i la gestió que facin els equips davant d’una situació completament extraordinària; tot és nou per tothom, i esperem a veure com reaccionen els departaments jurídics dels operadors per veure com ho gestionen."

Els últims dies les visites al Parc han anat disminuint de manera natural, i s’han seguit "les normes i consells de l’Ajuntament i de Protecció Civil."

S’han fet les limitacions d’aforament a un terç de la capacitat a locals que, com Sant Patrick’s de Parc Vallès, va procedir a cancel·lar les seves activitats culturals, dijous a la tarda, i a prendre mesures "a causa de la pandèmia per coronavirus i seguint les indicacions establertes per la Generalitat de Catalunya i les pautes del Ministeri de Sanitat", manifestaven en un comunicat donat a conèixer per xarxes socials. La propietat va manifestar que "ens veiem obligats a cancel·lar tots els nostres esdeveniments. Disculpeu les molèsties". La Nit de Monòlegs programada dijous a la nit va ser el primer acte a ser anul·lat. La suspensió de l’activitat continuarà, inicialment, fins al pròxim 31 de març. Un altre dels locals que havia pres mesures amb antelació ha estat Zero Latency, que ha estat dels primers a tancar.

Neteja exhaustiva
Els darrers dies, a més de les mesures extraordinàries decretades, a Parc Vallès s’han augmentat les freqüències de neteja per tal de tenir desinfectades zones comunes com baranes o taquilles, tant a l’interior dels negocis com a l’exterior del parc. "És un lloc al qui ve molta gent" i per tant les mesures d’higiene havien de ser estrictes, tot i que "les persones ja havien pres una mica de consciència" i havien deixat d’acudir al parc massivament. Parc Vallès és un espai obert i no es pot exercir un tancament de les entrades i sortides, però sí que hi ha hagut una autolimitació dels visitants.

Núria Gàndara opina que hem de complir les recomanacions de les autoritats de "no socialitzar en la mesura del necessari i imprescindible", i també la necessitat que tothom compleixi les normes i recomanacions. Dos dels establiments del complex que de ben segur continuaran oberts seran el supermercats Lidl i Mercadona, garantint el subministrament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top