Publicitat
Terrassa

El PSC proposa que es creïn vals descompte per ajudar al comerç

El PSC de Terrassa ha presentat aquest matí una proposta de resolució que portarà el ple municipal d’aquest mes per promocionar el comerç local en aquest “moment tan complicat”, ha comentat Alfredo Vega, primer secretari de l’agrupació local del partit. El partit vol impulsar un programa de vals descompte dirigits als ciutadans perquè els gastin en el comerç de proximitat i establiments de l’hostaleria que hagin estat afectats per les mesures anti-Covid. Vega diu que l’Ajuntament pot pagar aquesta campanya, valorada en 1,4 milions, ja que ara pot fer servir els romanents dels últims anys

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top