Publicitat
Terrassa

Vuit denúncies el cap de setmana per pertorbar el descans del veïnat

La Policia Municipal va denunciar al llarg del cap de setmana vuit persones per pertorbar el descans dels veïns. La primera actuació va ser divendres a la nit, en un bloc a la carretera d’Olesa, amb el carrer de Maria Auxiliadora. Els agents van identificar el focus d’una festa i van realitzar dues denúncies.

A les 0.25 h de diumenge, una altra queixa veïnal va denunciar soroll i música provinent d’un domicili al passeig del 22 de Juliol, amb el carrer de Sant Marc. Els agents van fer acte de presència i van comprovar que s’hi estava celebrant una festa, motiu pel qual van denunciar una persona. Poc després, a les 0.33 h, una altra trucada va avisar del que semblava una festa, amb música a alt volum, en un habitatge a l’avinguda de Joaquim de Sagrera, amb la carretera de Martorell. Una patrulla es va desplaçar i va interposar una denúncia. La quarta actuació va tenir lloc a les 0.53 h, a una casa del passatge de Las Meninas on es feia una festa. La Policia Municipal va realitzar dues denúncies.

A les 7.49 h de diumenge, un particular es va queixar de soroll i música alta en un habitatge del carrer de Guadiana, amb el carrer del Túria. Una unitat va comprovar les molèsties causades i va procedir a denunciar el veí responsable.

Finalment, una trucada d’un particular, a les 9.57 h de diumenge, va informar que un veí del seu bloc, al carrer de Faraday, amb el carrer de Watt, tenia la música molt alta. Els agents van acudir al lloc, el veí no va obrir la porta i va quedar denunciat per incomplir les indicacions dels agents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top