Publicitat
Terrassa

La Policia Municipal retira articles de roba als manters del Portal de Sant Roc

La policia va fer una intervenció dimarts a darrera hiora de la tarda al Portal de Sant Roc per disuadir els manters que venien prendes de roba. Dues patrulles d’agents de paisà i uniformats van fer acte de presència a la zona a les 19,46 de la tarda, després que els comerciants de la zona traslladessin les seves queixes a l’administració municipal. Els joves manters van abandonar la zona en veure les patrulles policials, deixant el material a terra. Els agents van intervenir jaquetes, armilles, cinturons i dessuadores de fdiferents marques. Les prendes van ser traslladades a la prefactura de Policial per fer l’acta amb la relació d’articles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top