Publicitat
Terrassa

La llar d’infants El Petit Arc de Sant Martí, confinada

Les dades d’ahir divendres sobre l’impacte de la pandèmia van incloure cinc centres tancats a Catalunya, un d’ells de Terrassa, la Llar d’infants El Petit Arc de Sant Martí, que té la seu al carrer del Vall. El centre té tres grups confinats amb un total de 40 alumnes. Aquest és el primer centre que és confinar completament a la ciutat fins ahir divendres.

L’estadística de TraçaCovid a les escoles també permet veure quina és l’evolució dels efectes del virus. A més d’aquest centre, hi havia ahir divendres un total de 79 grups confinats que afectaven a més de dos mil alumnes. En aquest nombre s’inclouen llars d’infants, escoles d’infantil i primària, centres de secundària i postobligatòria i també escoles d’adults i les escoles de música, com el Conservatori Professional de Música de l’Ajuntament i el CEM. I comprèn tota la xarxa pública, privada i concertada. En l’àmbit de comarca del Vallès Occidental, el nombre de grups confinats va arribar ahir als 294 amb un total de 6.863 alumnes confinats mentre que a Catalunya eren 2.588 grups escolars confinats amb un total de 59.467 alumnes confinats A Catalunya, en els últims deu dies, en l’àmbit escolar, s’han detectat més de 6.500 positiu, de les que la majoria (5.923) són alumnes. La majoria de casos se segueixen donant entre l’alumnat de secundària d’ESO, batxillerat i cicles.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top