Publicitat
Terrassa

Mossèn Àlex Serra Belmonte, ordenat nou prevere a Terrassa

El passat diumenge, solemnitat de Tots Sants, el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va ordenar prevere a la Catedral del Sant Esperit a mossèn Àlex Serra Belmonte. El nou prevere ha estat destinat com a vicari de la parròquia de Sant Pere Octavià, a Sant Cugat, on ja col·laborava com a diaca.

La celebració es va desenvolupar complint les mesures marcades per les administracions, amb un aforament del trenta per cent i amb familiars i amics de l’ordenant. Van concelebrar la cerimònia trenta preveres i van assistir tres diaques.

En la seva homilia, el prelat egarenc va glossar el sentit de les lectures de la festivitat de Tots Sants, remarcant especialment el camí de la santedat per tot cristià i de manera particular per un ministre ordenat. "La santedat com a ideal ha de ser el plantejament prioritari per a tot cristià. No ens podem refugiar en les limitacions personals o les dificultats ambientals per a eludir aquesta crida", va afirmar Saiz Meneses al respecte.

Seguidament, va reflexionar sobre la santedat sacerdotal, que s’ha de viure en un temps concret i en un espai determinat, configurant-se a Crist. El bisbe va acabar demanant pel nou prevere que li concedeixi "un cor compassiu i misericordiós, per estar molt a prop dels pobres i dels malalts. Demanem l’audàcia i la parresia, la confiança en la fidelitat de Cris".

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top