Publicitat
Terrassa

El Saló Juguem canviarà per espectacles als barris

El programa de Nadal no s’oblida dels infants que, per altra banda, són els reis d’aquestes festes. La campanya de cada any oferia el Saló Juguem al Recinte Firal del Passeig del Vint-i-dos de Juliol. Aquest esdeveniment no es farà aquest any per les mesures restrictives de la Covid-19 i s’ha reconvertit en un cicle d’espectacles infantils al carrer que viatjaran per les places dels barris els dies 28. 29, 30 i 31 de desembre. A la cartellera tornarà el Circ Raluy que implantarà la seva carpa a la Plaça Nova. Menuts i més grans podran viatjar amb el trenet pels carrers cèntrics de la ciutat i observar amb una mirada més encalmada tot el que passa al seu entorn. Aquest any, la novetat és que hi haurà un altre trenet que recorrerà les zones més ambientades dels barris de Ca N’Aurell, Can Palet, La Maurina, Sant Pere Nord i Ca N’Anglada.

Les celebracions més tradicionals per la canalla es mantenen però en formats més reduïts. La festa de caga Tió al Centre es farà, si es pot, a la plaça de la Torre del Palau i la festa de la Llufa, de moment, ha quedat aturada. Sí que es penjarà "llufa" i es posarà la corona reial però no festa a la Plaça Vella. També es podrà veure un ren, mític en la cultura nadalenca, a la plaça Lluís Companys; un gran Tió a la plaça de la Torre de la Palau i figures de caganers. Aquestes últims s’hauran de cercar perquè la feina té premi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top