Publicitat
Terrassa

2022, una nova data d’obertura per a un calendari de rècord

La incorporació d’una darrera partida de 13’8 milions d’euros als Pressupuestos del Estado suposen, a efectes del Ministeri de Fomento, la injecció definitiva per la finalització de les obres.

En aquest moment totes les fonts consultades treballen amb la data de 2022 per l’entrada en funcionament del tram intermedi de l’autovia i, per tant, de l’esperada connexió del Vallès Occidental amb el Baix Llobregat. Un cop entri en servei tota la B-40 entre Terrassa i Abrera, el trajecte en cotxe des de la ciutat fins a Martorell no superarà els 10 minuts.

Si es confirma l’obertura el 2022, el Ministeri de Fomento haurà invertit quinze anys en la construcció de 6,2 quilòmetres d’autovia.

Les obres del tram Viladecavalls-Olesa van començar el 2007.El projecte va partir el 2011 una aturada per manca de finançament i el 2015 les màquines van tornar a l’obra. Els darrers exercicis, però, algunes partides econòmiques han anat saltant d’anualitat i la natura – que va destrossar el paviment el 2018- i els modificats s’han encarregat de fer saltar pels aires els calendaris. El darrer, el del 2022, podria ser ara el definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top