Publicitat
Terrassa

Uns testimonis neguen l’atropellament intencionat del dilluns

Afirmen que no va haver-hi atropellament intencionat, ni tan sols va haver-hi atropellament. Testimonis presencials de l’altercat ocorregut el dilluns al vespre en l’avinguda de Josep Tarradellas contradiuen la versió difosa a les poques hores, que parlava de l’atropellament d’una dona després d’una discussió. Asseguren que va ser la suposada atropellada, i el seu acompanyant, els qui van colpejar repetides vegades un cotxe i que el conductor d’aquest vehicle només va accelerar, sense tocar a ningú, per a escapar d’aquell infern de cops i improperis.

L’assumpte ve des de lluny. Segons un testimoni, una dona assetja a una família des de fa anys. El dilluns, aquesta dona i el seu acompanyant van irrompre amb un vehicle en la gasolinera on es trobava una altra parella. Van creuar el cotxe davant de l’altre i van baixar, i van començar a colpejar amb ferotgia l’altre automòbil.

Diversos testimonis, indica aquesta versió, van observar la pluja de cops i els crits, i van reaccionar recriminant als agressors la seva acció. El conductor va accelerar i va fugir. No va arribar a tocar a la dona de l’atac, ni al seu acompanyant, afegeix l’altra part.

Va arribar la Policia Municipal i va realitzar un informe sobre un atropellament, suposadament intencionat, que era el colofó a una discussió prèvia. L’altra part ho nega i diu ser l’agredida, l’assetjada, l’amenaçada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top