Publicitat
Terrassa

El CST, reconegut entre els millors d’Espanya

El consorci Sanitari de Terrassa ha estat reconegut com un dels millors centres en gestió sanitària i qualitat assistencial en la segona edició dels Premis BSH-Best Spanish Hospitals.

Els guardons els organitzen les empreses Higia Benchmarking i Asho, així com la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa). Reconeixen les millors pràctiques entre els centres privats i públics de tota Espanya, a partir de l’anàlisi de més de dos-cents indicadors en deu categories i tenint en compte la diversitat de processos clínics prevalents d’actuació en cada grup d’hospitals.

En aquesta segona edició, El Consorci Sanitari de Terrassa ha rebut la distinció en la categoria de Millors Hospitals de Referència en indicadors de gestió clínica global. Ho ha aconseguit entre un total de 69 centres participants en l’edició 2020 dels premis.

La consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), i la companyia Asho, líder nacional en la prestació de serveis de codificació d’altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris, organitzen la 2a edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards, que reconeixen l’excel·lència hospitalària dels centres d’aguts a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial.

L’objectiu dels guardons se centra a potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols públics i privats.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top