Publicitat
Terrassa

MútuaTerrassa celebra el seu concurs de postals de Nadal

Per divuitè any consecutiu, l’àmbit de servei sociosanitari de MútuaTerrassa ha organitzat el tradicional concurs de postals de Nadal, una iniciativa mitjançant la qual es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i de diversitat intel·lectual gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. La Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Móra la Nova ha estat la guanyadora d’aquesta edició amb la postal “Fils de Nadal”.

Enguany han estat 18 els centres participants i, a conseqüència de la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia i a diferència dels anys anteriors, professionals i residents han conegut el veredicte del jurat de forma telemàtica. En aquest sentit, el gerent de l’àmbit de servei sociosanitari, Ramon Ramells, ha estat l’encarregat de desvetllar-lo. Com cada any, el jurat ha estat format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Robert Cabeza.

Format telemàtic
La modalitat telemàtica d’aquest any no ha impedit als participants recitar un vers, cantar una nadala o desitjar bones festes a la resta de residents. Alguns d’ells també han optat per disfressar-se amb motius nadalencs o inclús s’han animat a delitar als companys dels altres centres amb breus coreografies.

Més enllà d’esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2021. Així doncs, des del passat dia 14 roman penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i hi serà durant totes les festes nadalenques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top