Publicitat
Terrassa

Els trenets de Nadal comencen a recórrer els carrers

Avui entren en funcionament dos dels trenets de Nadal que faran itineraris pels carrers de Terrassa durant aquestes festes. Són el “Salvador Espriu”, que surt de la plaça del mateix nom i fa un itinerari pels carrers del centre, i el “Maria Aurèlia Capmany”, amb parada al centre cívic que té el nom d’aquesta escriptora, i que recorrerà carrers dels barris de la Maurina i Ca n’Aurell, fins al Passeig del Vint-i-dos de Juliol. Els horaris, d’ onze del matí a dues de la tarda, i de cinc a vuit del vespre, amb alguns canvis els dies festius.

Dimarts entrarà en funcionament el trenet “President Macià”, pels barris de Sant Pere Nord i Sant Pere. Des del dia 27, el “Montserrat Roig” circularà per Ca n’Anglada i Ègara; l'”Alcalde Morera” passejarà les famílies a partir del 30 per Can Palet, Cementiri Vell, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís, i el “Joan XXIII” ho farà, només el 3 i el 4 de gener, per les Arenes, la Grípia i Sant Llorenç.

Desinfeccions constants
Els recorreguta duren entre quinze i vint minuts. L’Ajuntament informa que els trens segueixen les normes de seguretat per la Covid-19. Es desinfectaran totalment cada dia i també, després de cada servei, els seients utilitzats. L’aforament s’ha reduït al cinquanta per cent, i els passatgers han de dur mascareta. Els tiquets tenen un preu d’1 euro, i es compren a les taquilles de les parades de sortida.

D’altra banda, el saló Juguem+ s’ha convertit en un cicle d’espectacles en quatre espais diferents (places de la Torre del Palau i del Primer de Maig, i centres Alcalde Morera i Capmany) que començarà el dia 28

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top