Publicitat
Terrassa

Activat el pla municipal d’emergència en alerta pel vent

L’Ajuntament de Terrassa va activar ahir el pla d’emergència municipal davant el risc de forts vents. Ho va fer atenent els avisos enviats pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) i d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya. El moment de màxima intensitat de vent a la comarca és preveia ahir fins a les 19 hores, tot i que el SMC va informar que el nivell de perill seria moderat fins aquesta passada matinada. L’alerta municipal es va sumae als avisos de Protecció Civil de la Generalitat, que tenia activitat des del vespre de diumenge l’alerta del pla Ventcat per la previsió de les fortes ratxes de vent sobretot a moltes comarques del litoral i prelitoral de Barcelona, Catalunya Central i interior de Tarragona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top