Publicitat
Terrassa

El trenet de Nadal fa, avui, horari de matí per ser el dia de Cap d’Any

El trenet de Nadal segueix fent el seu trajecte pels carrers més emblemàtics del Centre i dels barris, però avui hi haurà horaris diferents per Cap d’Any. Així, el trenet “Salvador Espriu” que té el punt de sortida a la plaça del mateix nom al Centre circularà d’11 h a 14 hores. El trenet “Alcalde Morera” que surt de la plaça de Can Palet també estarà en servei i circularà durant la mateixa franja horària, des de les 11 h a les 14 h. El trenet arribarà després d’Any Nou al barri de Les Arenes, La Grípia i Sant Llorenç. El que s’ha batejat com “Joan XXIII” sortirà del carrer que duu el seu nom els dies 3 i 4 de gener al matí d’11 a 14 h i de 17 h a 20 h.

La proposta del trenet de Nadal és una de les activitats més sol·licitades durant aquestes festes, especialment pels infants. Pujar-hi, permet endinsar-se en l’ambient nadalenc del bell mig de les zones més cèntriques de cada barri d’una manera especial. El trenet circula pels carrers decorats, a poc a poc, a pas tranquil, la qual cosa fa que es pugui observar cada racó amb més detall. Aquest any, com a novetat, es disposa de dos trenets. Un és el clàssic del Centre de la ciutat i el nou és el que s’ha implantat als districtes. Per altra banda, segueixen les activitats del Patge Xiu-Xiu, l’emissari que fa d’enllaç amb els Reis d’Orient. Xiu-Xiu estarà avui, 31 de gener, d’11 h a 13 h a l’Escola Pia de Terrassa. El dia 1 farà festa i el 2 de gener anirà a la tarda, de 17 h a 20 h, a l’Escola El Vallès de la carretera de Martorell.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top